Kontakt - Övrig Info - Referenser

Lättast bokar du tid via Boka Direkt och väljer ledig tid som passsar dig.

Där finns även möjlighet att välja delbetalning via Klarna.

 

Har du frågor kring behandlingar eller coaching är du välkommen använda formuläret här så svarar jag så snart jag kan.

Mvh

Carina

 
 
 
 

ÖVRIG INFO


För din trygghet:

Tystnadsplikt!

Självklart arbetar vi med tystnadsplikt.


Covid 19

                                   Under pandemin för din säkerhet:

Vid kroppsbehandlingar:

-för din trygghet erbjuds du munskydd och handsprit.

Vid Coaching-sessioner:

-sker via telefon och är helt Corona-säkrat.

  

GDPR

(Allmänna dataskyddsförordning, inom EU fr.o.m. 25 maj 2018.)

 

Det är viktigt att du som kund, klient och intressent känner förtroende för hur vi hanterar personuppgifter.

Dina uppgifter sparas bara för att InreBalans ska kunna skicka ut information, nyhetsbrev (mail) till dig för utbildning, inspiration, kursinformation och andra relaterade nyheter.

De personuppgifter som kommer att behandlas är ditt namn, din e-postadress samt telefonnummer.

Dina uppgifter delas aldrig med andra företag eller personer i tredje hand.

Om du i framtiden vill avregistrera dig från vidare kontakt/prenumeration kommer dina uppgifter att raderas när du meddelar oss detta.

Referenser

Kroppsbehandlingar

Referenser på väg in...Energi-Coaching


Det var utrolig hvor dypt du kom in till mine fölelser og på et annet språk, engelsk, som du synes i utganspunkt som vanskelig. Jeg har aldri vaert så åpen för mine fölelser. Det var uventet.

Carina er Superflink.

/ Presantha, Oslo


Jeg ble tatt veldig godt imot hos Carina. Hun har en fantastisk evne til å få meg til å slappe av og senke skuldrene. Jeg har lært meg selv bedre å kjenne, samtidig som det nå føles mye lettere å åpne meg for verden og andre mennesker. Takk for hjelpen!

/ Magnus, Oslo

 

Carina er en varm ,trygg og tillitsfull coach. Hun er tilbakemeldende, rosende og stöttende i sin coaching. Hos Carina blir du sett og tilvartatt. Jeg har opplevd henne som en dyktig coach og kan varmt anbefale henne.

/ Maiken, Trondheim

 

Genom coachingen med Carina lyckades jag frigöra känslor som gömts djupt inne i mej. Det var så befriande att kunna lämna det som varit och nu mera ta vara på det som sker i nuet.

Så tacksam och blickar nu framåt med nyfikenhet.

/ Catharina


För mej blev coachingen omruskande. Jag insåg att bilden av mej själv inte stämde. Coachingen plockade bit för bit fram positiva sidor som jag rent hade glömt.

/ Marie


-När jag började coachingen med Carina kom jag att inse att många negativa präglingar styrt mej i livet. Sen kunde jag istället börja utforska mina positiva sidor. Och jag hittade min glädje och kraft på ett nytt sätt.

/ Anna


-Jag hade tappat sugen. Tyckte jag hade kommit fel i livet. Coachingen fick mig att omvärdera det som hade hänt och mina tidigare val. Carina lyssnade lugnt och gav mig tid att känna efter. Det var lite som att vakna till och plötsligt kunna börja se sig själv och livet omkring mej med ny kraft och glädje. Coachingen var verkligen en vändpunkt för mej.

/ Tom 

 

-För mig gav Coachingen nytt mod. Jag blev lugn och mådde bra av de olika övningarna jag fick i läxa och märkte att resten av min familj också påverkades positivt när jag mådde bättre. Jag slutade haka upp mig på min man och hans sätt.  Jag kände tydligare vad jag ville och inte ville. Så för mig har coachingen betytt mycket. Jag har liksom startat på ny kula med mig själv.

/ Helen


-När jag började gå hos Carina och bli coachad så förstod jag mer och mer hur mycket det betydde för mig att hon satt där alldeles lugn och lyssnade på mig. Jag fick hela hennes uppmärksamhet och hon var intresserad av mig och mitt liv. Det gav mig jättemycket. Jag fick tid att känna efter hur jag vill ha det i mitt liv.

/ Lena