OM 

min livsresa med stress och HSP

-som blev min vidareutbildning...

Min livsplan ändrades totalt med en utbrändhet 2007.

InreBalans är resultatet av min egen resa vidare genom stress, utbrändhet som HSP, högsensitiv person, med okunskap om mitt eget energi-tillstånd.

( HSP, ett relativt nytt begrepp för en högkänslig personlighetstyp )


Nu delar jag med mig av de livserfarenheter och kunskaper jag samlat på mig under vägen!

Varmt Välkommen till en spännande resa tillsammans med mig!


Jag arbetar med personer som medvetet väljer att gå ur stress och spänningar för att hitta nya livsperspektiv vidare. För många handlar det om att förstå mer om sin högkänslighet och nya livsperspektiv. För andra handlar det även om ett andligt uppvaknande som kräver ökad egen insikt och förståelse på vägen. Och för de flesta handlar det också om att förstå mera om sin egen energi och vilket energimönster man har. Och grunden vidare läggs genom ökad självinsikt.


Jag kan hjälpa dig öka din medvetenhet om din energi och vem du är i din kärna och inre sanning.

Huvudsakligen arbetar jag med en djup form av coaching, ett energi-arbete, där vi tillsammans jobbar med dina energier här och nu, som ofta kan handla om gamla motstånd och känslor från historien.

I ett förändringsarbete skalas lager av hinder, motstånd och gamla livsmönster bort tills vi når kärnan av inre lugn och glädje. Fem sessioner är vanligt att man behöver börja med för att komma in i ett nytt och lättare flöde bortom rädsla och motstånd. Sen bestämmer du om du vill gå längre och djupare.


Du sätter ditt mål när vi startar och bestämmer hur länge du vill fortsätta arbeta med mig. Vi har sessionstid varannan vecka. Första sessionen, kartläggnings-sessionen, är alltid gratis då vi samtalar och kommer fram till om vi passar ihop att göra ett bra arbete tillsammans. Därefter bokar du in fem sessioner ( dvs under tio veckors tid ) som är en lugn och effektiv tidsram.   

Om du vill och  bor på  närmare håll har du även möjlighet att ta del av mina fysiska energi-behandlingar, LIFE-therapy, som också löser upp inre spänningar och öppnar vidare till inre läkning. Ibland kan det vara bra och effektivt att arbeta både via coaching och fysiska behandlingar jämsides någon session för att öka den inre läkningsprocessen.

( se vidare under TJÄNSTER ).


Så vad kommer upp i en coaching och energi-process?

Vi startar alltid från din aktuella situation /frågeställning och får snabbt reda på om någonting håller tillbaka din energi, kraft och livsglädje.

Vanligt är att känslor kommer upp i nuet med anknytning till historia.

Jag hjälper dig att undersöka, fördjupa och förtydliga aktuell känsla eller situation, vilket kan lösa upp gamla laddningar och spänningar. 


Egna känslor och andras.

Det är också vanligt för många av oss som är känsliga att vi mer eller  mindre har sammanblandat våra egna känslor med andras, än vi kan ana. Ofta har vi tagit på oss känslor och skuld som inte tillhör oss och som vi sen bär livet igenom. Och när det egentligen inte är vårt egna vi bär blir det ofta krångligt att på egen hand reda ut detta för att bli fri.

Jag hjälper dig sortera bort det som inte tillhör dig. Och du blir tydligare i din egen person och lugnare, tryggare och friare.


Processen med att släppa spänningar och stress startar när vi förstår och blir helt medvetna om vad de gamla motstånden handlade om, -att känna, se och förstå de fullt ut...

Och när det gamla bagaget släpper, är vi fria att fyllas upp inifrån av vår egen inre sanning, positiva energi och kraft som bara väntat på att få ta sin plats.

Jag är Socionom, Livscoach, Master-coach och LIFE-therapy  kroppsenergiterapeut. Energier har länge fångat mitt intresse, hur vi påverkas av yttre och inre skeenden och energier. Och hela mitt yrkesliv har jag arbetat med människor på olika vis.


 Du får del av min erfarenhet och livskunskap under dina sessioner.

I grova drag menar jag att Livet handlar om just Energi, dvs hur vi hanterar och förstår den energi vi har eller saknar.

Och Livet är ju ett ständigt pågående... av rörelse och Energi... där vi medvetet kan välja att lära oss mer om vår egen inre balans för att sen bättre kunna samverka i det yttre.


Så mycket av glädje, kraft och livskvalitet ligger faktiskt helt färdigt och väntar på att komma in och fylla upp oss när motstånd och spänningar släpper.


Jag finns med dig på din resa fram tills du är nöjd och vill gå vidare på egen hand. Då har du med dig ett litet batteri av verktyg och erfarenheter att själv jobba vidare med.

Energi-coaching och kroppsenergi-behandlingar hjälper sinne och kropp att minnas och hitta tillbaka till ... den lugna djupa kärna och sanning vi egentligen alltid haft med oss, ända sen vi kom hit.


Att må bra, är att ta väl hand om sin Livs-energi.

   

 Jag ser fram emot att möta dig på din väg vidare!

 Med Värme 

 Carina