REFERENSER

Kroppsbehandlingar

 

Life-behandlingen gav en fantastisk skön och djup avkoppling i både kropp och själ. Jag somnade.  Är inne i en rätt stressig tid i livet, så det här var perfekt för mig. De mentala affirmationerna var jättebra, känner att de kommer hjälpa mig mycket och påminna mig om VAD som är viktigt i livet och att JAG är viktigast i mitt liv!!


Jag har även tagit en Regndroppsbehandling hos Carina den var helt annorlunda andra behandlingar jag prövat. Mycket avslappnande och lugnande med doftande oljorna. Jag somnade även under denna behandling. Jätteskönt. Rekommenderas om man är stressad och behöver gå ner i varv. 

 / Johanna


Jag blev rekommenderad att prova på Lifetherapy eftersom jag kände mig så kraftlös och uppgiven. Det var en väldigt kärleksfull upplevelse att få vara med om.  Jag är jättenöjd med Carinas behandling.

Först var det en lång grundbehandling på 2 tim och sen en uppföljande kortare behandling en vecka senare.

Behandlingen gav mig djup vila och energi tillbaka, och så fick jag affirmationer som mentala verktyg att fortsätta använda mig av  framåt för att kunna förändra mina tankemönster om mej själv.


Har också tagit en härlig Regndroppsmassage hos Carina som var ett fantastiskt sätt att komma ner i varv och landa i min kropp med. Både Lifetherapy och Regndroppsmassagen är definitivt behandlingar jag kommer göra igen.

/ Birgitta


Jag har fått en Lifetherapy-behandling som tog ganska lång tid. Man fick också kraftfulla tanke-affirmationer att jobba vidare med på egen hand efteråt för att stärka mig mentalt. Allt detta har hjälpt mej vidare på olika vis. Bland annat har jag fått bättre sömn och ett tydligare inre lugn. Jag rekommenderar Carina varmt.

/ Veronica


Life- behandlingen är en mjuk och subtil behandling. Kändes som systemet i kroppen startades om.

Fick jättefina, stärkande affirmationer med mig att jobba vidare med hemma.

Har också fått coaching av Carina flera gånger. Jättebra! Det har gjort att jag kommit djupare in i mejsjälv.

/ Marie


Har tagit en Life-Therapy grundbehandling på 2 tim och uppföljningsbehandling på 1 tim, med ett inledande samtal och ett uppföljande samtal efter 14 dagar. Vid grundbehandlingen fick jag också kraftfulla affirmationer för att bearbeta mina mentala tankemönster om migsjälv.

Det var en underbar behandling av en
ytterst kompetent terapeut.

/ OveEnergi-Coaching


Carina leder mig på ett tryggt och varsamt sätt. Jag möter och sluter fred med delar av mig själv som jag inte förstått tidigare. Coachingarbetet tar mig till tacksamhet och förundran inom mej.

Jag känner och vet att varje session gör något fantastiskt med mig som jag inte alltid har ord för eller vet hela vidden av.

Carinas frågor hjälper mej att djupna, reflektera och finna nya perspektiv och mera nyfikenhet. Det är som en resa i mej själv.

Jag kan bara varmt rekommendera Carinas coaching när du vill växa och få mera tillgång till dig själv och din inre kapacitet. Jag känner förtroende för Carina i coachingen.

/ Per


Det var utrolig hvor dypt du kom in till mine fölelser og på et annet språk, engelsk, som du synes i utganspunkt som vanskelig. Jeg har aldri vaert så åpen för mine fölelser. Det var uventet.

Carina er Superflink.

/ Presantha, Oslo


Jeg ble tatt veldig godt imot hos Carina. Hun har en fantastisk evne til å få meg til å slappe av og senke skuldrene. Jeg har lært meg selv bedre å kjenne, samtidig som det nå føles mye lettere å åpne meg for verden og andre mennesker. Takk for hjelpen!

/ Magnus, Oslo

 

Carina er en varm ,trygg og tillitsfull coach. Hun er tilbakemeldende, rosende og stöttende i sin coaching. Hos Carina blir du sett og tilvartatt. Jeg har opplevd henne som en dyktig coach og kan varmt anbefale henne.

/ Maiken, Trondheim

 

Genom coachingen med Carina lyckades jag frigöra känslor som gömts djupt inne i mej. Det var så befriande att kunna lämna det som varit och nu mera ta vara på det som sker i nuet.

Så tacksam och blickar nu framåt med nyfikenhet.

/ Catharina


För mej blev coachingen omruskande. Jag insåg att bilden av mej själv inte stämde. Coachingen plockade bit för bit fram positiva sidor som jag rent hade glömt.

/ Marie


-När jag började coachingen med Carina kom jag att inse att många negativa präglingar styrt mej i livet. Sen kunde jag istället börja utforska mina positiva sidor. Och jag hittade min glädje och kraft på ett nytt sätt.

/ Anna


-Jag hade tappat sugen. Tyckte jag hade kommit fel i livet. Coachingen fick mig att omvärdera det som hade hänt och mina tidigare val. Carina lyssnade lugnt och gav mig tid att känna efter. Det var lite som att vakna till och plötsligt kunna börja se sig själv och livet omkring mej med ny kraft och glädje. Coachingen var verkligen en vändpunkt för mej.

/ Tom 

 

-För mig gav Coachingen nytt mod. Jag blev lugn och mådde bra av de olika övningarna jag fick i läxa och märkte att resten av min familj också påverkades positivt när jag mådde bättre. Jag slutade haka upp mig på min man och hans sätt.  Jag kände tydligare vad jag ville och inte ville. Så för mig har coachingen betytt mycket. Jag har liksom startat på ny kula med mig själv.

/ Helen


-När jag började gå hos Carina och bli coachad så förstod jag mer och mer hur mycket det betydde för mig att hon satt där alldeles lugn och lyssnade på mig. Jag fick hela hennes uppmärksamhet och hon var intresserad av mig och mitt liv. Det gav mig jättemycket. Jag fick tid att känna efter hur jag vill ha det i mitt liv.

/ Lena