Regndroppsterapi 


En lätt men djupt verkande, avslappnande och stresslösande behandling genom kraftfulla rena ekologiska ört-och växtoljor.


Fotsulor och övre ryggtavla utmed ryggrad smörjs in, därnerver mynnar vidare ut i hela kroppen.

Oljorna har samma kemiska uppbyggnad som våra celler och gör att oljorna snabbt kan tas upp genom huden och nå vidare ut i hela vårt system, på bara några få minuter.

Örtdofterna påverkar också kraftfullt via vårt doftsinne, till det retikulära systemet i hjärnan och vidare ut i kroppen.

Behandlingen avslutas med 30 min healing.

 

Behandlingen är lugnande, stresslösande och lättar på fysiska spänningar och balanserar även emotionella tillstånd.

Det är en mycket behaglig behandling, där det är vanligt att man kan somna djupt.


Eftersom oljorna är så rena och kraftfulla sätter de lätt igång en fysisk detox, av de olika gifter och föroreninger vi har i vår kropp numera, t ex mediciner etc .

Men genom att medvetet dricka vatten före och efter behandlingen hjälper vi kroppen att skölja igenom och ut ev gifter så utrensningssymtom som t ex huvudvärk/illamående inte behöver uppstå. 


När du bokar en behandling -se gärna till att ha möjlighet att ta det lugnt efteråt, då det är vanligt att man kan känna sig lite omtumlad och kan behöva tid för att "landa" efteråt.

Om du har behov av någon specifik olja att ha hemma för egenbehandling kan du beställa genom mig.


Informera gärna innan behandlingen om dina ev mediciner/sjukdomar och tänk på att dricka extra vatten både före och efter behandlingen.


Pris:

Regndroppsbehandling, 1,5 tim: 1500 kr